Maak Oefening een Habitat

Stiekeme Manieren om een Habitat te maken

May 27, 2020

Als het op oefening aankomt, hebben de meesten van ons de beste bedoelingen, maar het is maar al te gemakkelijk voor drukke agenda’s, Netflix of de sluimertoets om in de weg te zitten. Voor je het weet, gaan er weken of maanden voorbij zonder dat je je in het zweet werkt. Maar hier is het goede nieuws – als je klaar bent om er weer in te stappen, hoeft het opnemen van fitness in je leven niet moeilijk te zijn. Als u op zoek bent naar manieren om lichaamsbeweging een automatisch onderdeel van uw routine te maken, kunnen deze tips het proces een beetje makkelijker maken.

Plan een zweetsessie.

Als u van lichaamsbeweging een niet-onderhandelbaar deel van uw dag wilt maken, voeg het dan toe aan uw agenda en behandel het als een belangrijke vergadering. U zou een werkevenement of een conferentiegesprek toch niet afblazen? Als u uw workout hetzelfde respect geeft, garanderen wij dat u de kans krijgt om het voor elkaar te krijgen. Bovendien voelt het controleren van iets van je to-do lijstje altijd motiverend!

Hou je workout-uitrusting vooraan en in het midden.

Heb je ooit het gezegde gehoord, “Uit het zicht, uit het hoofd?” Als het op oefening aankomt, zou je motto het tegenovergestelde moeten zijn. Slaap in je sportspullen om de roep van de sluimertoets te weerstaan, houd je gymtas bij de voordeur of berg je yogamat op de bank op. Het hebben van een visuele herinnering zal u helpen om de bewuste beslissing te nemen om uw training te volgen.

Ga creatief te werk.

Oefening hoeft er niet altijd uit te zien als een uurtje in de sportschool. Als je binnen een paar mijl van je werk woont, overweeg dan een wandeling, een wandeling of een fietstocht om te pendelen. Of gebruik uw lunchpauze om de trap op en af te lopen en lichaamsgewicht oefeningen te doen, zoals hurkzitten en longeeroefeningen. Ben je geen fan van traditionele lichaamsbeweging? Ook een stevig uurtje huishoudelijke schoonmaak of tuinwerk kan tellen!

Maak het sociaal.

Vraag je vrienden om in plaats van je gebruikelijke happy hour een binnenfiets- of yogales te volgen. Of bekijk uw lokale hardloopwinkel en organiseer groepsrunnen na het werk of in het weekend. Oefenen met vrienden zal de tijd doen voorbij vliegen, dat beloven we. Als anderen je verantwoordelijk houden, kan dat je een heel eind helpen, want niemand wil horen: “We hebben je gisteravond gemist – waar was je?”.

het sociaal maken

Ga maar streaken.

Een volledig gekleed, oefenstreepje, dat wil zeggen. Ga een 30 dagen durende running of walking streak doen (waarbij je elke dag minstens een mijl inloopt) of beloof dat je 20 yogalessen per maand zult volgen. Deze uitdagingen kunnen zwaar zijn, maar het hebben van een verheven doel kan ook zeer motiverend zijn. Om de uitdaging te voltooien, moet je een “no-excuses” mentaliteit aannemen, die kan helpen om een routine te creëren.

Volg de 10-minuten-regel.

Heb je geen zin om te sporten vandaag? Ga maar voor 10 minuten. Of het nu gaat om een snelle stretch sessie, een 1-mijl jog of een wandeling om het blok, een beetje zweet is beter dan niets. Als je jezelf overweldigd voelt door een alles-of-niets mentaliteit, hou dan je verwachtingen laag. Je hoeft geen marathon te lopen om een bewegingspatroon te creëren – zelfs een beetje beweging is goed voor je gezondheid!